O scurta secventa din noul videoclip al artistei Beyonce a scapat in mediul online. Vedeta a trecut prin toate etapele de promovare ale albumului "seven", acum a venit proba de foc: stripteasse-ul.

Asa cum am mai sustinut si pana acum, consideram ca Beyonce a reusit sa intreaca orice asteptare (record negativ) cu ultimul album "Seven". Intr-o competitie directa cu Rihanna, Lady Gaga sau alte staruri mai inspirate (muzical vorbind), Beyonce se simte, probabil, ne-bagata-in-seama.

Unii sustin ca o merita, motivul fiind foarte clar, albumul Seven este o mare dezamagire, din punct de vedere muzical, iar Beyonce trebuie sa ia o pauza. Pauza probabil o sa vina deoarece artista este insarcinata si va avea cu siguranta nevoie de repaus in perioada urmatoare.

Pana atunci, printre ultimele 'zvacniri' se regaseste si videoclipul piesei "Dance for you" semnat Beyonce, care a "scapat" pe blogguri zilele acestea.

Miscarea de PR nu mai tine in fata bloggerilor cu experienta din mediul muzical, motiv pentru care majoritatea au decis sa o "penalizeze" pe artista americana.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum urmeaza sa arate noul clip Dance for you semnat Beyonce atunci puteti sa urmariti mai jos "sneak peak-ul"

Beyonce - Dance for you


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.