Luni, 21 noiembrie 2011, legendara formatie Phoenix va sustine in club The Silver Church un concert aparte. Evenimentul va incepe la ora 21.00 si poarta denumirea de "Phoenix Undercover".

Dupa ce a concertat in toata tara, Phoenix se intoarce la fanii din Bucuresti pentru a sustine un concert deosebit si pentru a prezenta un concept complet nou de spectacol.

Cei prezenti la eveniment, vor avea ocazia sa asculte cantecele in engleza ale formatiei Phoenix compuse dupa plecarea membrilor acesteia din tara, dar si melodii ale unor artisti si trupe internationale dragi sufletului lui Nicolae Covaci.

"Phoenix a cantat in romana pentru romani, dar in acelasi timp este o formatie internationala cu un bogat repertoriu in engleza." (Nicolae Covaci)

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului si online pe eventim.ro.
Pretul biletelor este:

VIP, categoria I: 80 RON
Categoria a II-a: 45 RON


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.