Lioness: Hidden Treasures este numele noului album semnat Amy Winehouse. Bineinteles acest album se lanseaza dupa moartea artistei. Data anuntata pentru lansare este 6 decembrie.

Piesa cu care se anunta prezenta noului album Lioness Hidden Treasures se numeste Like smoke si puteti sa o ascultati mai jos. Like smoke este o colaborare cu rapperul Nas si a fost inregistrata in anul 2008.

Criticii sustin ca aceasta piesa a fost trasa in studio intr-o perioada in care Amy isi dorea cu adevarat sa revina la o viata normala, lipsita de vicii, iar ca intr-un final albumul Lioness Hidden Treasures, care urmeaza sa se lanseze, reprezinta defapt un „strigat de ajutor” pe care artista l-a lansat in perioada respectiva prietenilor si apropiatilor.

In total noul album Lioness: Hidden Treasures va contine 12 piese noi in care Amy Winehouse a abordat subiecte delicate din viata ei: relatia chinuitoare pe care a avut-o cu fostul sot Blake Fielder, dar si relatia sa cu drogurile si alcoolul.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie anul acesta. Initial s-a presupus ca moartea sa a fost provocata de o supradoza de heroina, dar testele oficiale au evidentiat faptul ca Amy a murit din cauza alcoolemiei foarte ridicate.

Amy Winehouse & Nas - Like Smoke (Lioness: Hidden Treasures)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.