Cea de-a noua editie a celor mai importante premii ale industriei muzicale organizate de Music Channel, Romanian Music Awards, isi anunta prima gazda: Puya!

Anul acesta, pe 16 septembrie, declaram Brasovul cel mai cool oras din Romania si il transformam in capitala muzicii! Cei mai buni artisti urca pe scena Romanian Music Awards pentru a face un show de exceptie. In fiecare an premiem cele mai bune piese nominalizate la cele 14 categorii, iar artistii confirma ca Romanian Music Awards reprezinta momentul “zero” al industriei muzicale romanesti lansand piese si videoclipuri in premiera.

Daca anul trecut Connect-R si Giulia au tinut publicul in priza timp de sase ore, anul acesta, Puya, castigatorul “Best Male” al editiei de anul trecut, nu se lasa mai prejos:

“Invitatia de a prezenta editia de anul acesta a premiilor a venit ca o provocare, cu atat mai mult cu cat mie imi place sa improvizez. Nu am mai facut asa ceva pana acum , cel putin nu in fata atator oameni. O sa fiu un fel de Ursulescu hip hop . Nu cred ca exista vreun spectacol in Romania care sa stranga in aceeasi zi atatia artisti romani la un loc, e o atmosfera frumosa in fata scenei , pe scena, cat si in spatele scenei ”, a declarat Puya, artistul care la editia Romanian Music awards din 2009 a primit trofeul “Best Hip-Hop” tocmai de la Ja Rule!

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliululi Local al Municipiului Brasov si Club Kasho Brasov. Sponsor: BRD Group Societe Generale

Despre Music Channel

Music Channel apartine companiei SC Music Channel SRL si este o investitie privata cu capital integral romanesc. Postul emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, programe destinate publicului tanar si este receptionat la nivel national prin intermediul companiilor de cablu TV si DTH din Romania.

Cand vrei cu adevarat muzica buna, ia telecomanda si butoneaza pana dai de Music Channel. Vedete, cele mai proaspete stiri din show-biz, emisiuni nonconformiste si multa muzica buna! Stai cu ochii pe Music Channel, THE ONE!

Despre Radio 21

Statie de distractie inseamna ca Radio 21 spune lucrurilor pe nume, este postul de radio care difuzeaza cea mai buna muzica, cele mai tari hituri ale momentului,; este vocea ascultata de publicul tanar atunci cand vine vorba de muzica; este postul care a lansat cele mai multe hituri ale ultimilor 3 ani, piese care au ocupat apoi primele locuri in topurile tuturor radiourilor din Romania.

Citeste si:
Stil ecvestru la Karpatia Horse Show: clasic chic! Ce premii poti...
Stil ecvestru la Karpatia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.