In cadrul Galei Celebritatilor din 2011 a fost votata Andreea Banica ca fiind "Cea mai buna solista a anului". Sunteti de acord cu acest titlu?

Nu vrem sa influentam pe nimeni inca de la inceput, dar rezultatul Galei Celebritatilor, cel putin in cazul Sectiunii " Solista Anului 2011" a lasat loc de foarte multe speculatii.

Daca nu ati aflat inca "Cea mai buna solista din Romania in 2011" a fost votata Andreea Banica. Chiar daca majoritatea s-au repezit sa o felicite pe frumoasa artista, noua ne trec prin minte cateva intrebari de bun simt. Oare este Andreea Banica cea mai potrivita pentru acest premiu? Este oare Andreea Banica "Cea mai buna solista din Romania in 2011?

In primul rand hai sa mentionam restul numelor care au intrat in competitie anul acesta, alaturi de Andreea Banica: Andra, Inna, Angela Similea, Antonia si Paula Seling. In afara de Angela Similea, care nu stim ce cauta la aceste nominalizari, pentru ca se vota in fapt "Solista Anului 2011" nu "Solista anului 1800", restul numelor sunt mai mult decat justificate.

Andra si Paula Seling au demonstrat in timp ce calitati muzicale au, fapte care se pot contesta destul de greu, iar Inna si Antonia, chiar daca nu exceleaza la capitolul voce, produc foarte multi bani in acest moment, fiind, cum se spune, "pe val".

Asadar, nimeni nu contesta vocea si "look-ul" Andreei Banica, doar a reusit sa-si spele imaginea de "pitzi", atribuita in mod incorect de pe vremea cand dansa alaturi de colegele ei din trupa Sexy, sau alaturi de Cristina Rus in trupa Blondy, dar sa fim seriosi, in cazul de fata, credem cu tarie ca este ultima cotata la acest premiu.

Asteptam si parerile voastre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.