Saptamana aceasta toata lumea vorbeste despre iepurasi, oua de ciocolata, cadouri, Paste! Fanii muzicii rock au insa ocazia sa discute despre reduceri si bilete mai ieftine la mult asteptatul concert de adio al trupei Scorpions!

In perioada 21-24 aprilie fanii Scorpions sunt invitati in oricare din magazinele partenere Biletoo pentru a cumpara bilete la concertul din iunie al trupei Scorpions, cu 15% mai ieftine! Oricine cumpara in aceasta perioada un bilet la Gazon A sau la Gazon B primeste o reducere de 15%!

Aceasta promotie este valabila in toata reteaua BILETOO.RO, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Victoria – Midola Music si Muzica, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se face la domiciliu, prin curier! Biletele comandate online in aceasta perioada vor fi livrate incepand cu data de 26 aprilie!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 128 lei (pret intreg) – Gazon B –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 108.8 lei
- 190 lei (pret intreg) – Gazon A –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 161.5 lei
- 265 lei – Golden Circle
- 350 lei – Tribuna

Proiectul ’’Promotia Saptamanii’’ si-a inceput desfasurarea pe 10 martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a saptea saptamana in care are loc!

Scorpions, cel mai vechi grup de rock german vine in Romania pentru ultima oara, pentru un concert de adio! Acest eveniment va fi o adevarata sarbatoare a muzicii rock! Nemtii au pregatit un show grandios pentru admiratorii ce vor veni sa isi ia adio de la ei! In deschidere vor canta Trooper si Christian Becker & Avenue!

Citeste si:
George Buhnici a scăpat ieftin în urma afirmațiilor scandaloase pe...
George Buhnici a scăpat...

Mai multe detalii despre concert si promotie puteti afla accesand www.projectevents.ro!

~~Concertul „Scorpions” este organizat de Project Events, va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din turneul de adio al nemtilor: “Get Your Sting And Blackout World Tour”!~~


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.