Cantaretul a adoptat pentru albumul recent un stil mai dance, unele persoane blamandu-l pentru ca a devenit prea comercial. Voi pe care Usher il preferati: pe cel din Burn sau pe cel din DJ?

Pe 20 august Usher a facut show la Good Morning America unde a interpretat single-ul “DJ Got Us Fallin’ in Love” si hitul “OMG”. Spectacolul a fost bine pus la punct, alaturi de artist fiind prezenti pe scena un DJ, dansatori si o echipa de instrumentisti. Coregrafiile au fost de exceptie (mai ales cea de la “OMG”), interpretul fiind in forma maxima. EP-ul “Versus” va fi lansat maine, iar “DJ…” se afla pe locul 7 in Billboard. Se preconizeaza vanzari bune pentru acest material, iar Usher pregateste un turneu cu Chris Brown pentru promovarea lui.

Cantaretul a adoptat pentru albumul recent un stil mai dance, unele persoane blamandu-l pentru ca a devenit prea comercial. Voi pe care Usher il preferati: pe cel din “Burn” sau pe cel din “DJ…”?

Powered byDivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.