Ma gandesc acum serios sa ma intorc la auditia albumului. Merita.

Cu totii avem placerile noastre vinovate: unii recurg uneori la cate o bomboana de ciocolata aunci cand tin regim, in timp ce altii au o slabiciune din cand in cand pentru un film mult prea siropos pentru binele sau.

Ei bine, eu obisnuiam sa ascult melodii de-ale lui Enrique Iglesias dimineata inainte sa plec la scoala. Asta se intampla undeva prin clasa a 9-a, sau a 10-a. Aveam impresia ca piesele lui Enrique sunt pe aceeasi lungime de unda cu lucrurile care mi se intamplau pe atunci.

Au trecut de atunci ani buni, au trecut si dramele aferente varstei, au trecut si diminetile cu Enrique, dar un lucru a ramas: placerea de a asculta, din cand in cand, cate o noua melodie a solistului.

Cred ca-ti dai seama ca m-am bucurat atunci cand a aparut Euphoria. L-am ascultat si l-am reascultat, am indragit piese si de unele am ajuns chiar sa fiu plicitsit, dar constat ca dupa toti acesti ani, inca am o slabiciune pentru piesele semnate Enrique.

In continuare am sa-ti prezint cateva din creatiile mele preferate de pe album, incercand, pe cat posibil sa evit leak-urile care au aparut deja. In definitiv nu vreau sa te plictisesc prea tare.

Cred ca este important de mentionat ca albumul suna ca si cum ar fi impartit in doua. Ar fi piesele pline de energie, numai bune de dans precum Dirty Dancer, Heartbeat, I like it si piesele mai lente, pe care sa le asculti in linistea propriei case sau la lumina lumanarii cu o persoana speciala. Printre acestea se numara Cuando me enamoro sau Dile Que. Totusi, cea mai buna impartire ar fi in piese in engleza si in spaniola, cele in engleza avand particularitatea ca sunt indreptate predominant spre dans, in timp ce creatiile in spaniola tind sa fie mai calme.

Una dintre creatiile mele preferate se numeste Why not me si imi place mult pentru povestea pe care o spune. Se pare ca inca am mai ramas cu reminescente ale dramelor din liceu, sau poate pur si simplu mi se pare ca aceasta este o piesa foate sensibila.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Ayer imi place mult pentru instrumental, care reuseste sa para grandios si o combinatie interesanta intre instrumente clasice precum tobele sau chitara si sintetizatoarele.

Dile que se concentreaza pe vocea lui Enrique, lucru care se dovedeste extrem de inspirat in conditiile in care solistul chiar canta extrem de bine. Ascultand piesa parca iti dai seama cat suflet a pus atunci cand a cantat in studio. Chiar reuseste sa-ti transmita emotia si asta mi se pare mare lucru.

Coming home este o alta balada de care m-am indragostit. Nu stiu daca este vorba de ritm, de instrumental sau de mesaj, cert este ca aceasta melodie mi se pare superba si nu-i pot gasi nici un fel de defect. Este perfecta.

As mai aminti si I like it dar in legatura cu aceasta melodie am ceva retineri intrucat suna mai degraba ca un single de pe albumul lui Pitbull, dar in mod cert nu este rea. Cred ca merita cateva auditii.

Citeste si:
Florin Cîțu, noul președinte al Partidului Naţional Liberal
Florin Cîțu, noul președinte...

Ceea ce am incercat pana acum sa spun este ca albumul acesta isi merita banii si motivul pentru care nu ti-am prezentat mai multe piese este pentru ca deja au mai fost pe site destul de multe.

Ma gandesc acum serios sa ma intorc la auditia albumului. Merita.

Powered by Divercitycafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.