Ultima prezenta a ei este cea din show-ul lui Jay Leno, cel mai bun comediant de pe plaiurile americane. Un scurt interviu, o gluma-doua, si s-a trecut imediat la lucruri serioase: prestatia Bad Romance.

Mi se pare din ce in ce mai mult ca Lady Gaga este o artista completa. Si nu ma refer aici numai la spectacolul care, aproape de fiecare data, ne lasa cu gura cascata. Vorbesc strict despre promovare… desi e destul de constienta ca are un succes urias in toata lumea si nu cred ca ‘The Fame: Monster‘ va avea probleme in a se vinde ca painea calda, ea totusi se prezinta la o gramada de emisiuni si decernari de premii foarte populare pentru a aparea in fata publicului cat mai mult (aviz unor artisti de pe la noi).

Ultima prezenta a ei este cea din show-ul lui Jay Leno, cel mai bun comediant de pe plaiurile americane. Un scurt interviu, o gluma-doua, si s-a trecut imediat la lucruri serioase: prestatia ‘Bad Romance‘. Ati observat ca de fiecare data apare ceva nou in momentele ei? Nu cred ca am vazut aceleasi costume sau acelasi show de doua ori; plus ca de aceasta data a ales niste dansatori in locul obisnuitelor fete si sunt foarte amuzanti la cateva faze.

In fine, nu ma mai lungesc cu vorba si va las sa vedeti interpretarea excelenta atat din punct de vedere vocal, cat si din punct de vedere al coregrafiei, iar mai jos, puteti viziona interviul in care vorbeste despre faptul ca nu a fost nominalizata la premiile Grammy, despre fanii ei foarte iubitori, inceputul carierei muzicale si multe altele.

Powered by


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.