Vedete si muzicieni au mers simbata sa vada cel mai surprinzator dintre concertele acestei primaveri, daca nu al anului: Vunk , acustic, Autoportrete, desfasurat in gradina suspendata a mall-ului Promenada.

Loredana, Gabi Constantin (Voltaj), Ioana Blaj, Ioana Raduca si Mihaela Calin (Antena 1), Mirela Zeta si Andreea Gramosteanu (Prima Tv), Dorin Chiotea (Realitatea TV) sau Paula Chirila (Kanal D) sunt doar citeva dintre vedetele care au redescoperit hit-urile VUNK acum intr-o noua infatisare, cu cvartet de coarde, trompeta, saxofon, banjo.

"Ne-am dorit acest concert de foarte multi ani, dar acum s-au strans toti factorii potriviti pentru a iesi un spectacol asa cum am visat: repertoriu, instrumentisti, locatie, tehnologie de scena si chiar si vremea de afara. In toamna o sa ducem spectacolul si in tara, intr-un turneu prin aproape 20 de orase. Vreau sa le multumesc celor din public ca au fost atat de calzi si ca ne-au facut sa ne simtim ca cei mai iubiti artisti.", spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Timp de o ora si jumatate VUNK, insotiti de 11 muzicieni au spus prin noile reinterpretari ale cintecelor povestile evolutiei lor personale si profesionale facindu-si autoportretele. Publicul a aflat povestile din spatele unor piese ca “Prajitura cu jeleu”, “Fiecare”, “Fata”, “Doar o noapte de adio”, dar si pentru cea mai recenta balada a trupei “Curat” care a fost cantata in public doar de doua ori.

Alexandra Usurelu, Alina Puscas (“Te cunosc de undeva”), Maria Hoja, Alina Paun (Vocea Romaniei) , Gojira si Planet H au fost invitatii speciali in concertul care a inclus 11 piese reorchestrate de George Natsis pentru cvartet de coarde, plus alte 9 piese transformate de trupa pe ritmuri surprinzatoare: “Scapa-ma de ea” intr-o versiune reggae, “Pierderea lor” si “Asa, si” in ritm de swing, “Pleaca” in ritm de bossa nova .

Acustic VUNK, Autoportrete, a fost si un experiment social, trupa a dorit sa dea publicului libertatea de a face orice isi doreste in spatiul concertului asa ca n-au existat garduri departitoare sau alte restrictii de acces in zonele de spectacol. Concertul s-a incheiat cu un foc de artificii pe una din temele show-ului Disney “Dreams!”, iar baietii au promis ca vor continua cu spectacolele acestui an sa spuna povesti cu magie si sa ajute la implinirea unor vise, ale publicului si ale lor. Puteti vedea aici un prim extras din acest concert exceptional, versiunea noua a piesei “Prajitura cu jeleu”:

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.