Pune-ti castile, apasa Full Screen, da play si pregateste-te sa fii fericit. Foarte fericit.

Poate nu ai cea mai buna zi. Poate te-ai trezit prea tarziu si nu ai avut timp sa-ti bei cafeaua. Poate metroul a fost mai aglomerat decat de obicei si ai primit coate in coaste cat pentru tot anul. Poate ai uitat sa trimiti un mail important si a tipat seful la tine de cum ai intrat pe usa. Ai putea sa iti blestemi zilele sau ai putea sa intri pe 24hoursofhappy.com si sa-ti transformi ziua proasta intr-o zi fericita.

24hoursofhappy.com este o platforma pe care Pharrell si-a urcat ultima melodie, Happy. Melodia dureaza doar 4 minute, dar clipul dureaza 24 de ore. Frumusestea este ca imaginile nu sunt aceleasi de fiecare data, ci locatiile si protagonistii se schimba constant. Poti da peste oameni care alearga fericiti pe strada si prin magazine, poti da peste batrani, copii sau tineri care canta si danseaza pe strazi sau prin magazine. Am reusit sa identificam printe cei care danseaza personaje ca Steve Carell, Jamie Foxx, Tyler the Creator sau Kelly Osbourne.

Cu ajutorul unui ceas poti alege daca vrei sa urmaresti clipul in timp real sau poti selecta o anumita ora din zi. Daca un moment din clip te-a facut extrem de fericit, ii poti da share via Facebook sau Twitter.

Noi ne-am jucat toata ziua cu clipul interactiv a lui Pharrell si chiar daca am trisat un pic si am sarit peste momente, intreg conceptul ne-a binedispus cum nu se poate.

Regizorul din spatele celor 24 de ore de fericiere este Woodkid pe care il veti putea asculta live, in Bucuresti, pe 5 decembrie.

Full Screen, Play si sigur veti avea o zi buna!

24hoursofhappy.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.