VUNK lanseaza noul single “Pierderea Lor” ca parte din Campania Respectului, o campanie impotriva violentei domestice.

VUNK a lasat un nou single, Pierderea Lor, ca parte din Campania Respectului, o campanie impotriva violentei domestice initiata de Avon.

Cantecul - care poate fi gasit pe albumul “Nu scapa nimeni” lansat in 2012 - vorbeste despre iubirea si respectul pe care trebuie sa le primesca orice femeie, iar versurile spun “cum de nu se indragosteste toata lumea de tine?”.

<Pierderea lor”>nu este un imn. Este un secret pe care-l stie toata lumea. In afara de cei care transforma o relatie intr-un camp de lupta, emotional sau fizic. Iar pierderea lor este respectul. Si cand asa ceva s-a pierdut, nimeni nu mai are ceva de castigat din asta.”, spune Cornel Ilie, cel care a compus si muzica si versurile acestui cintec.

Videoclipul, regizat de Alex Popescu si realizat participarea unor tineri actori, ilustreaza multiplele fete ale violentei - nu neaparat fizice - pe care femeile nu ar trebui sa le accepte si spune povestea luptei interioare in decizia de a te rupe de o asemenea situatie.

Noul single “Pierderea lor” va putea fi ascultat intr-o varianta speciala la concertul pe care trupa VUNK il are pe 3 octombrie la Sala Polivalenta, #asasishow, si poate fi vizionat mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.