Yuppy 11 Aprilie 2017 14:32
Cuplurile cu adevarat fericite nu au nimic de demonstrat pe Facebook.

Traim vremuri cu adevarat bizare. Pentru unele persoane, un status postat pe Facebook sau Instagram poate avea o semnificatie mai mare decat ce se intampla in viata reala. Evaluam fericirea celor din jur in functie de ceea ce posteaza pe retelele de socializare. Si, de cele mai multe ori, concluziile pe care le tragem sunt gresite.

Potrivit Bright Side, persoanele care sunt in relatii fericite, nu simt nevoia sa isi demonstreze dragostea postand pe retelele de socializare.

Potrivit publicatiei, daca totul merge bine in viata de cuplu a unei persoane, atunci aceasta nu vede sensul fotografiilor si statusurilor publicate pe social media. Asta nu inseamna ca nu fac poze impreuna sau nu petrec timp pe social media. Dar, viata pe care o traiesc ii fac deja destul de fericiti, asa ca nu au nevoie de validarea celor din jur.

A-ti spala rufele in public este modul cel mai putin eficient cu putinta prin care iti poti rezolva problemele din cuplu. Asa ca, in loc sa te prefaci ca totul este in regula sau sa te plangi non-stop pe Facebook despre iubitul/iubita ta, comunicati si incercati sa gasiti o solutie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.