Locuitorii din Istanbul s-au mobilizat pentru a ajuta animalele fara adapost.

Orasul Istanbul a fost lovit de una din cele mai puternice furtuni din 2009 incoace. In anumite parti ale orasului s-au depus peste 65 de centimetri de zapada si sute de zboruri au fost anulate.

Pentru a proteja animalele fara stapan sa faca fata vremii rele, locuitorii din Istanbul le-au ajutat cum au putut. Unii proprietari de magazine si-au deschis usile pentru ca animalele sa se poata adaposti in buticurile lor.

„Dumnezeu ne-a lasat sa avem grija de aceste animale”, a spus Selcuk Bayal, proprietarul unui mic magazin. „Aceste animale sunt responsabilitatea noastra”, a mai adaugat acesta.

Bayal si-a transformat magazinul intr-un sanctuar pentru pisicile abandonate. Unii clienti s-au plans de acest lucru, dar lui Bayal nu i-a pasat. Acesta a pus un semn pe usa in care ii anunta pe cei care sunt deranjati de pisici sa nu cumpere de la el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.