Mesajul care insoteste aceasta imagine a emotionat o lume intreaga.

Fotografia de mai jos a fost postata pe Facebook de Shanna Niehaus, mama unui baietel in varsta de 5 ani care sufera de autism. Mesajul emotionant care insoteste imaginea a induiosat o lume intreaga.

"Vedeti acest moment? Nu am avut parte niciodata de un moment ca acesta. Ieri a fost pentru prima data cand fiul meu in varsta de 5 ani, bolnav de autism, si-a intalnit cainele de terapie. Suntem americani, traim in Japonia si ne-am pregatit timp de doi ani ca sa il intalnim pe Tornado.

Aceasta imagine surprinde chipul unei mame care isi vede copilul, pe care nu il poate imbratisa, spala si imbraca dupa cum vrea, cum sta linistit alaturi de cainele sau. Acesta este chipul unei mame care si-a vazut copilul esuand in a-si face prieteni. Orice prieten. A stat alaturi de fiul ei noapte, in timp ce plangea ore in sir deoarece nu reusea sa isi faca un prieten oricat de mult incerca. Iar acum, aceeasi mama sta langa fiul ei, minunandu-se de acest moment, fara a putea spune ceva.

Merita fiecare lupta pentru fiul meu, fiecare diagnostic, fiecare ban cheltuit, fiecare fisa completata, fiecare lacrima cursa, fiecare pas inainte, fiecare pas inapoi si fiecare minune a viitorului necunoscut. Datorita lui Tornado, stiu ca totul va fi ok."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.