Un cuplu a asteptat 9 ani pentru a citi o scrisoare primita la nunta pe care scria: "A se deschide la prima cearta dura”.

Kathy si Brandon Gunn s-au casatorit in urma cu 9 ani, pe data 1 septembrie 2007. Desi poate suna bizar, acestia au asteptat pana in prezent pentru a deschide un cadou pe care l-au primit de la matusa lor.

Intr-o seara, dupa ce am bagat copiii in pat, eu si sotul meu stateam de vorba la un pahar de vin. Vorbeam despre o nunta la care urma sa mergem ca invitati si incercam sa ne decidem ce cadou ar fi potrivit pentru tinerii casatoriti. Am inceput sa ne amintim de nunta noastra de acum 9 ani si de cadourile pe care le-am primit atunci. Si ne-am dat seama ca cel mai important cadou pe care l-am primit este inca in dulap...nedesfacut.

In ziua nuntii noastre, eu si sotul meu Brandon am primit cadou de la matusa mea Alison o cutie alba pe care scria: "A se deschide la prima cearta dura". Bineinteles, in ultimii noua ani ne-am straduit din greu sa nu il deschidem. Au existat chiar si discutii despre divort, dar nu am deschis niciodata cutia. Am evitat acest lucru pentru ca ar fi insemnat ca am esuat. Asa ca ne-am incapatanat sa facem ca aceasta casnicie sa functioneze fara sa apelam la scrisoarea matusii mele.

Tot timpul am fost convinsa ca in interiorul cutiei se afla secretul care ne va salva casnicia. Matusa si unchiul meu au fost casatoriti timp de 50 de ani, pana cand unchiul meu a murit.

In acea noapte am decis sa deschidem cutia. Ne dadusem seama, in sfarsit, ca nu avem nevoie de o scrisoare miracol pentru a face ca relatia noastra sa fie puternica.

Cand am deschis cutia, am gasit bani si doua bilete – unul pentru mine si unul pentru sotul meu.

Pe biletul pentru mine scria „Draga mea, mergi si cumpara mancarea preferata. Cu dragoste, matusa.

Pe biletul pentru sotul meu scria: „Dragul meu, mergi si cumpara flori si o sticla de vin. Cu dragoste, matusa.”

Am crezut ca aceasta cutie ne va salva casnicia si, intr-un fel, a facut-o. Cutia a rezistat timp de noua ani si nu a fost in zadar. Ne-a invatat sa avem rabdare si sa fim mai toleranti. Ne-a ajutat sa ne dam seama ca nu exista intrumente secrete care ajuta la mentinerea unei relatii. De fapt, cheia pentru o casnicie fericita nu era in acea cutie – era la noi."

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.