La prima vedere, poate parea un simplu trend, dar barbatii au un motiv bine intemeiat pentru a se da cu oja pe unghii.

Oja este, in general, un produs destinat femeilor. Dar, din ce in ce mai multi barbati au inceput sa o foloseasca. O fac, ce-i drept, pentru o cauza nobila.

Miscare a fost initiata de Elliot Costello dupa o calatorie in Cambodgia. Acesta a cunoscut-o pe Thea, o fetita provenita dintr-o comunitate saraca. Cei doi s-au imprietenit, iar fetita il lasa sa ii faca unghiile in timp ce stateau la povesti. Mai tarziu, Elliot a aflat ca Thea a fost abuzata sexual. De atunci, el a decis sa pastreze o unghie pictata pentru a trage un semnal de alarma asupra acestei problema.

Elliot a initiat proiectul The Polished Man prin care incurajeaza barbatii sa isi picteze o unghie timp de o saptamana. Aceasta unghie reprezinta una din cele cinci fetite care cad victime abuzurilor sexuale.

Pana acum, proiectul a reusit sa stranga 167.000 de dolari care au fost donati programelor care ajuta victimele abuzului sexual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.