Yuppy 19 Iulie 2016 16:38
Un experiment social care te va pune pe ganduri.

Coby Persin este un vlogger cunoscut in mediul online pentru experimentele sociale derulate. Multe dintre ele au avut rezultate extraordinare, devenid virale.

Cel mai nou experiment social al tanarului a avut drept subiect reactia oamenilor atunci cand primesc bani de la un strain. Coby s-a imbracat la patru ace si a lipit pe sacou mai multe bancnote. Apoi s-a plimbat prin Union Square, din New York, unde a invitat trecatorii sa ia cati bani au nevoie.

Coby a fost surprins de reactia trecatorilor. Majoritatea celor s-au oprit si au luat bani erau imbracati bine si detineau genti foarte scumpe. Un barbat a recunoscut ca nu are nevoie de bani, in timp ce o femeie a luat 19 dolari pentru a-si plati programarea la manichiura.

Dupa aproape doua ore de la inceputul experimentului, Coby a intalnit un om al strazii care a luat doar 2 dolari. Surprins, tanarul l-a intrebat de ce nu a luat mai multi bani.

„Mi-a spus ca vrea sa isi cumpere ceva de mancare si de atatia bani are nevoie”, povesteste Coby. Impresionat de gestul barbatului, Coby i-a oferit acestuia 60 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.