Yuppy 27 Iunie 2016 18:00
Afla cum poti da jos kilogramele acumulate in timpul iernii.

Ce ideal ar fi daca ai reusi sa dai jos tot ce ai acumulat pe parcursul iernii precum o haina, iar la inceputul verii sa te simti supla, tonifiata si plina de energie. Chiar daca tehnologia nu a avansat asa mult incat sa ne permita acest vis intr-o clipa, exista solutii pe care le gasesti in recomandarile Yucca Wellness Center pentru o vara in care sa te simti bine in pielea ta!

Adio dietelor drastice

Dietele drastice si infometarea sunt cateva exemple care fac mai mult rau corpului, mai ales in aceasta perioada in care ai nevoie de vitamine si minerale

"O alimentatie echilibrata si un set de terapii si tratamente personalizate pot face minuni pentru orice persoana care doreste sa fie sanatoasa si sa aiba un corp frumos. Nu trebuie sa ne infometam pana ajungem la kilogramele dorite, iar apoi sa revenim la vechile obiceiuri. Alternarea dietelor ne afecteaza sistemul digestiv si poate cauza imbatranirea corpului si a pielii. De aceea orice program de slabire ar trebui sa inceapa cu o consultatie de nutritie personalizata, consiliere pe tot parcursul procedurilor, dar si dupa acestea, in asa fel incat sa poti mentine in timp rezultatele obtinute. Toate pachetele ce vizeaza slabirea pe care le realizam in cadrul centrului incep cu o astfel de consultatie”, explica Alice Margina-Mileah, spa manager.

Adauga antrenamente scurte

Antrenamentele scurte, de intensitate crescuta ajuta metabolismul si corpul sa se recupereze mai repede dupa sesiuni de sport indelungat. Secretul consta in durata aceastora care nu trebuie sa depaseasca 15-20 minute. In acest stil te poti antrena chiar de doua ori in aceeasi zi si poti incerca programele Yucca de Fetno Dance, un program aerobic pe muzica folclorica cu accesorii specifice.

Distruge celulele de grasime cu tehnologie hitech

Daca vorbim de remodelare corporala hi-tech, atunci vorbim indirect de SCULPTOR BODY HEALTH, un echipament unic in Romania, care se afla la Yucca Wellness Center. O adevarata minune tehnologica, acest aparat ofera mai multe tipuri de terapii cu rezultate incredibile inca de la prima sedinta: mezoterapie virtuala, cavitatie, masaj endermologic, microdermoabraziune corporala si faciala, terapie led.

Citeste si:
Plaja din Eforie Sud și porțiunea Olimp-Mangalia vor fi extinse
Plaja din Eforie Sud și...

Cavitatia este un tratament prin unde acustice de foarte mare intensitate si cu o frecventa joasa, in urma caruia se distrug definitiv adipocitele, fara a fi afectate si tesuturile adiacente. „In acest fel, se pierd la fiecare sedinta pana la 2 centrimetri din circumferinta zonei care prezinta probleme”, explica Alice Margina Mileah. Dupa acest procedeu extrem de benefic se realizeaza Dermo Health, o terapie cu vacuum de aspiratie continua, la un nivel constant, eficient pentru a stimula tesuturile si microcirculatia, prin care se elimina toxinele si dpozitele de grasime corporala.

Se realizeaza apoi o microdermoabraziune, care are rolul de indeparta straturile de celule de la suprafata pielii si apoi dermoporatia (mezoterapia virtuala), o metoda de introducere a substantelor active in profunzimea pielii. In final se aplica o metoda extrem de eficienta si complet non-invaziva, care interactioneaza cu celulele si stimuleaza productia de colagen si elastina cu ajutorul pulsatiilor de lumini rosii. Intregul pachet Exclusiv Sculpting ce include si tratamente faciale are valoarea de 3000 lei (peste 40 de terapii reduse de la 5560 lei).

Indeparteaza celulita prin caldura

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

Impachetarea la termocuverta urmata de masajul cu bete de bambus, radiofrecventa si electrostimulare curata si indeparteaza excesul de tesut adipos, astfel corpul capata forma mult dorita. Un astfel de pachet il gasiti la Yucca Wellness Center cu o reducere de 50%, adica la pretul de 1099 lei. Nu ignora activitatea fizica cotidiana Majoritatea grasimii se pierde prin dieta, insa restul vine din activitatea fizica, si asta nu inseamna doar antrenamente. Activitatile non fizice pot contribui la o pierdere de pana la 20% din greutate conform specialistilor, care ne incurajeaza sa mergem pe jos, cu bicicleta, sa facem curatenie in casa sau orice ne mentine un nivel scazut al pulsului.

Indiferent de dorintele pe care le ai trebuie sa alegi intotdeauna calea cea mai buna pentru a ni le indeplini, mai ales cand vine vorba de sanatatea voastra. Cu ajutorul acestor metode non-invazive, de ultima generatie, puteti pastra echilibrul, atat din punct de vedere nutritiv, cat si fizic, fara a mai apela la metode care pot afecta starea de sanatate.

Citeste si:
Alimentația zilnică în timpul sezonului rece
Alimentația zilnică în timpul...

Yucca Wellness Center se bazeaza pe o tehnologie de ultima generatie si are ca principali aliati, pe langa personalul specializat, o gama de aparate, eficiente pentru estetica faciala si remodelarea corporala. Indiferent daca iti doresti sa pierzi in greutate, sa iti tonifiezi pielea sau sa atenuezi semnele imbatranirii, Centrul Yucca iti pune la dispozitie aparatura si serviciile cele mai potrivite, conform nevoilor tale.

Particularitatea si unicitatea acestui centru este ca, Yucca a fost creat ca si structura de economie sociala (SES), care angajeaza persoane din grupuri defavorizate: femei in situatii de risc, persoane provenind din sistemul de protectia copilului, iar 90% din profit este reinvestit in activitati sociale. Persoanele din categoriile vulnerabile, care lucreaza la noi sunt experte si devotate profesiei lor. Astfel Yucca nu este doar un loc in care veniti pentru a va simti bine si pentru a avea grija de voi, dar este si un proiect cu o componenta sociala, unde echilibrul vostru genereaza echilibrul altor oameni.

Citeste si:
4 motive pentru care nu este recomandat sa dormi nemanancat
Afecteaza sanatatea si...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.