Yuppy 25 Mai 2016 18:25
Imaginea a ajuns virala.

O chelnerita din Canada a ajuns cu picioarele insangerate dupa o zi de munca in care a fost obligata de seful ei sa poarte pantofi cu toc. Femeia a decis sa isi dea demisia si sa faca publica povestea.

Tanara a postat pe pagina de Facebook o poza cu picioarele insangerate langa pantofi si a protestat impotriva modului in care restaurantul isi trateaza angajatele. Imaginea postata de tanara a strans zeci de mii de share-uri, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Mai multi clienti au declarat ca vor boicota restaurantul, cerand conducerii sa schimbe regulile absurde.

Tanara a descoperit ca in urma experientei si-a pierdut unghia de la deget. In ciuda durerii, seful ei i-a spus ca nu are voie sa vina cu pantofi cu talpa plata a doua zi la munca, ci tot cu pantofi cu tot.

Tanara a mai dezvaluit ca in timp ce ea si colegele ei au fost nevoite sa cheltuie bani pentru a-si achizitiona uniforma, barbatilor le este permis sa vina imbracati in ce vor atata timp cat hainele sunt negre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.