Yuppy 19 Aprilie 2016 16:46
Bucuria admiterii la facultate este umbrita de o realitate dura: una din cinci femei este violata in timpul facultatii.

O reclama devenita virala contine un mesaj controversat pentru viitorii studenti: violul aproape a devenit parte componenta din experienta studenteasca. In reclama sunt infatisati mai multi viitori studenti care primesc raspuns de la universitatile la care au aplicat.

Cu un ton entuziasmat, tinerii citesc scrisoare de acceptare. Numai ca, bucuria acceptarii este umbrita rapid de realitatea dura. „Pregateste-te pentru un an greu, care include pierderea virginitatii in urma unui viol. Vei fi dusa intr-un subsol si violata cu brutalitate.

Reclama face parte din campania „Unaccceptable Acceptance Letter” (n.r. Scrisoare de acceptare inacceptabila). Campania a mai inclus si o reclama sub forma unei scrisori de acceptare publicata in ziarul studentesc al Universitatii Harvard.

Stim ca iti vei face prieteni si amintiri cat pentru o viata intreaga in acest campus. Ne pare rau ca una din aceste amintiri va include sa fii violata de o persoana in care aveai incredere,” este mesajul scrisorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.