Yuppy 14 Aprilie 2016 19:22
Copiii traiesc fara televizor, fara internet si fara telefoane mobile sau alte electronice.

Niki Boon, o femeie din Noua Zeelanda, a inceput sa faca fotografie din pasiune pe cand lucra ca psihoterapeut in Scotia. Dar, atunci cand a inceput sa calatoreasca, interesul pentru arta fotografiei a inceput sa scada si a pus camera deoparte ani la randul.

Interesul i-a revenit abia cand s-a intors in Noua Zeelanda si si-a intemeiat o familie. Femeia a inceput sa documenteze viata copiilor ei si aventurile acestora. Boon ofera un album de fotografii copiilor ei la fiecare zi onomastica.

Mama mea a murit cand eram tanara, iar acum am doar cateva albume cu fotografii decolorate care spun povestea copilariei mele. Este pasiunea mea sa inregistrez pe cat de mult pot din viata copiilor mei (...) Copiii mei nu merg la scoala si traiesc fara televizor sau alte dispozitive electronice moderne. Acest still de viata poate pare neconventional pentru unii,” a spus femeia potrivit Bored Panda

Mai multe imagini cu fotografiile surprinse de Niki Boon puteti vedea pe pagina acesteia.

A photo posted by Niki Boon (@nikiboonphoto) on

A photo posted by Niki Boon (@nikiboonphoto) on

A photo posted by Niki Boon (@nikiboonphoto) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.