Social media nu este reala. Tot ce vedeti postat pe retelele de socializare este fals si nu are legatura cu viata reala. Acesta este mesajul unui star Instagram in varsta de 18 ani.

Pentru toti cei care au admirat fotografiile vedetelor Instagram, gelosi pe stilul lor de viata, Essena O’Neill, un model in varsta de 18 ani si una din cele mai apreciate personalitati de pe reteaua de socializare, are un mesaj inedit: lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par.

O’Neil, care are sute de mii de fani pe Instagram, a anuntat de curand ca are de gand sa renunte la social media.

Social media, in special felul in care am folosit eu acest mediu, nu este reala. Nu am fost constienta de intentiile mele, dar am pacalit foarte multi oameni. Spuneti-i inselatorie, manipulare, minciuna sau ascunderea adevarului. Eram dependenta de aprobabrea pe care o primeam pe social media si speriata ca oamenii nu ma vor placea pentru ceea ce sunt eu,” a scris modelul intr-o postare pe Instagram.

Pentru a arata ca stilul de viata al vedetelor Instagram este fals, modelul a rescris mesajele anumitor fotografii.

Am fost platita 400 de dolari pentru a ma fotografia in aceasta rochie. Asta se intampla cand aveam 150,000 de fani. Nu este rau sa accepti bani de la branduri. Dar, cred ca acest lucru ar trebui stiut. (...) Social media nu este reala. Fiti atenti la ce promoveaza oamenii si intrebati-va care este intentia din spatele fotografiilor,” a scris O’Neill in dreptul unei fotografii.

Nu este viata mea reala. Am facut peste 100 de poze in aceeasi pozitie din dorinta ca abdomenul meu sa arate cat mai bine. Nu am mancat toata ziua. Am tipat la sora mea mai mica sa continua sa imi faca poze pana cand voi fi mandra de cum arat,” a povestit modelul intr-o alta fotografie.

Essena O’Neill a sters peste 2.000 de fotografii de pe contul de Instagram si a renuntat complet la Tumblr si Snapchat. Scopul ei a fost de a arata lumii cat de falsa si patetica este realitatea din spatele fotografiilor pe care multi le admira tanjind.

Citeste si:
Simona Halep, primul mesaj după revenirea în România: „Adevărul a...
Simona Halep, primul mesaj...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.