Bun venit la Hotel Prius.

Dupa ce a absolvit facultatea in 2013, Chris Sawey s-a urcat in masina sa si a condus de-a lungul si de-a latul tarii in cautarea unui loc de munca.

Pe drum, masina i s-a stricat, iar Chris a fost jefuit. Si-a pierdut atunci toate lucrurile de pret, printre care si laptopul in care se aflau CV-ul si portofoliile sale.

Neavand cum sa isi demonstreze experienta, lui Chris i-a fost foarte greu sa isi gaseasca un loc de munca. Facturile se adunau, iar tanarul nu avea cum sa le plateasca.

Intr-o seara i-a venit o idee. A facut o lista cu toate lucrurile de care are nevoie pentru a supravietui, banii de care are nevoie lunar si a luat o decizie majora: sa locuiasca in masina sa.

Si-a numit masina "Hotel Prius".

Astfel, Chris nu numai ca a economisit banii pe care i-ar fi dat pe chirie, dar era disponibil pentru munca in orice partea tarii. In plus, a folosit ocazia pentru a calatori.

Povestea lui Chris o puteti vedea, urmarind clipul de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.