Simti uneori nevoia sa tragi un pui de somn in mijlocul zilei? O companie greceasca de design a creat biroul care se transforma in pat.

Ineditul birou a fost conceput de compania greceasca de arhitectura si desihn, NL Studio. Fabricat din lemn lacuit, metal si piele alba, biroul poate fi transformat intr-un pat confortabil. Mai mult, in timp ce una dintre persoane trage un pui de somn in patul din compartimentul de dedesubt, cealalta poate folosi partea de deasupra pentru a lucra.

"Conceptul central este utilizarea eficienta a spatiului in birouri. Am ajuns la ideea asta, gandindu-ma cum fiecare civilizatie percepe diferit mediul inconjurator in functie de contextul social. De exemplu, acest birou poate fi folosit de cei care isi petrec viata mai mult la birou decat acasa, in noptile de lucru," a declarat Athanasia Leivaditou potrivit hotnews.ro.

Biroul este, deocamdata, doar un prototip, si nu poate fi pus in vanzare.

Mai multe imagini puteti vedea mai jos, dar si pe pagina companiei.

Sursa foto: studionl.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.