Yasmina Rossi pare sa fi descoperit secretul tineretii fara batranete. Uite cum arata la 59 de ani.

Pentru cele mai multe femei, varsta de 20 de ani este considerata prea inaintata pentru a incepe o cariera de model. Yasmina Rossi a inceput-o pe a ei la varsta de 30 de ani si a cunoscut succesul abia la 45 de ani, cand s-a mutat in New York.

Desi are acum aproape 60 de ani, Rossi continua sa fie un model de succes, lucrand pentru companii internationale precum Marks & Spencer, Hermes sau Macy’s.

Ceea ce frapeaza la Yasmina Rossie este chipul luminos, lipsit de riduri, corpul suplu si tonifiat si parul bogat, argintiu. Modelul spune ca si-a mentinut frumusetea si sanatatea consumand doar alimente organice.

Tot ce am facut a fost sa mananc produce organice, cu mult inainte sa devina o moda. Folosesc ulei de rapita pe care il aplic pe par si pe piele. Imi exfoliez pielea odata pe saptamana cu ulei de masline si zahar fin. Mananc un avocado pe zi si doar carne organica si peste,” a spus modelul potrivit boredpanda.com

Pe langa model, Yasmina Rossi este si bunica, fotograf si olar.

Mai multe imagini puteti vedea pe Bored Panda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.