Povestea lui Lizzie Velasquez, cea mai frumoasa femeie urata din lume.

Lizzie Velasquez are 27 de ani, 1.57 si cantareste numai 27 de kilograme. Tanara sufera de lipodistorfie, a anomalie a tesutului adipos subcutanat care nu ii permite sa ia in greutate. Oricat de mult ar manca, Lizzie nu reuseste sa se ingrase, ceea ce inseamna ca organismul ei este expus infectiilor. Mai mult decat atat, Lizzie nu vede cu un ochi.

A fost numita "monstru" si i s-a sugerat sa se sinucida, deoarece un om ca ea "nu merita sa traiasca." Lizzie a suferita o perioada in tacere, dar a decis in cele din urma ca nu vrea sa se lase prada disperarii. Astazi, tanara este speaker motivational, iar personalitatea ei frumoasa si sfaturile inteligente au ajutat multi adolescenti sa treaca peste batjocura la care sunt supusi la scoala.

Intr-o conferinta TED, Lizzie a vorbit deschis si cu mult umor despre boala ei si despre ce inseamna sa fii diferit intr-o lume obsedata de perfectiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.