Adevarata fata a unei aventuri pe care multi ar vrea sa o aiba.

Un cuplu din Africa de Sud, Chanel Cartell si Stevo Dirnberger, au renuntat la locurile de munca la inceputul acestui an pentru a calatori in lume. Cei doi si-au documentat calatoriile postand imagini pe Facebook si Instagram. Desi pentru multi o astfel de aventura pare un vis devenit realitate, exista si un adevar ascuns.

Intr-o postare intitulata „De ce am renunant la joburile noastre in publicitate pentru a spala toalete”, cei doi vorbesc despre partea urata a calatoriei lor. Dupa cate se pare, exista un pret pe care trebuie sa il platesti pentru a-ti urma visul, si nu est intotdeauna placut sau ieftin.

Banii sunt putini si suntem fortati sa ne folosim creativitatea pentru a ne rezolva majoritatea problemelor,” scrie Cartell potrivit adweek.com. „Nu va lasati pacaliti de imaginile superbe. Pana acum, am numarat 135 de toalete spalate, 250 de kilograme de balegar raspandit, 2 tone de pietre ridicate, 57 de paturi facute si nici nu imi mai pot aminti cate pahare de vin am curatat.”

Mancam gem pe biscuiti in fiecare zi, dormim cam 5 ore pe noapye si ne caram rucsacurile grele pe strazi pietruite la 1 dupa-amiaza, incercand sa gasim un loc de dormit.

Chiar daca am stiut ca nu va fi usor, invatam repede ca asta nu este pentru cei slabi de inima, si trebuie sa invatam cum sa reactionam si cum sa ne adaptam. Chiar daca avem mai mult par alb decat atunci cand am inceput, pamant sub unghii in ciuda dusurilor lungi (...) acest still de viata nebunesc ne-a permis sa ne bucuram de libertatea de a explora padurile suedeze, fiordurile infinite din Norvegia, strazile pietruite din Italia si orase cosmopolte.

Chiar daca este dificil, cei doi se bucura de liberatea pe care o astfel de viata le-o ofera si spun ca au invatat foarte multe lectii importante.

Nimic nu te invata mai bine despre umilinta, viata si importanta de a trai fiecare zi de parca ar fi ultima ca a schimba bugetele de publicitate de milioane de dolari pe curatatul toaletelor.

Citeste si:
Cum să faci compania ta o destinație de top pentru tinerii din...
Cum să faci compania ta o...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.