Yuppy 30 Iulie 2015 14:36
Jimmy Kimmel a spus ceea ce gandeste toata lumea despre uciderea leului Cecil.

Leul Cecil, simbolul parcului national din Zimbabwe, a fost ucis de catre un dentist american in timpul unei partide ilegale de vanatoare. Leul, care avea 13 ani, era vedeta parcului si era monitorizat de ani buni de oamenii de stiinta de la Oxford.

Uciderea leului Cecil a iscat un val de revolta un intreaga lume, din ce in ce mai multe organizatii militand pentru interzicerea vanatorii de lei pe teritoriului statului Zimbabwe.

Potrivit unui ONG, leul ar fo fost ademenit in timpul noptii in afara parcului, cu ajutorului unei carcase de animal legate de masina. Medicul dentist a tras asupra lui cu un arc de sageti, dar nu a reusit decat sa il raneasca. O echipa de vanatori experimentati au urmarit leul timp de 40 de ore si l-au ucis impuscandu-l. Apoi l-au jupuit si i-au taiat capul, pe care le-au pastrat drept trofeu.

Medicul, care a platit 50.000 de dolari pentru experienta, se scuza spunand ca nu stia ca leul este cunoscut.

In timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, prezentatorul a tinut un monolog in care acuza atrocitatea dentistului. Acesta spune ca intelege atunci cand se vaneaza pentru supravietuire sau pentru a tine populatia animala sub control, dar fapta medicului nu are nicio scuza.

Daca esti un dentist nenorocit care vrea sa aiba capul unui leu deasupra semineului pentru ca prietenii lui idioti sa se adune in jurul lui, sa bea Scotch si sa ii spuna cat de smecher este, atunci este gretos."

Urmariti intreaga reactie a lui Jimmy Kimmel in clipul de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.