Yuppy 3 Iulie 2015 17:09
Iata cat de daunatoare pot fi iluzia perfectiunii si standardele nerealiste.

In urma cu cateva luni, vloggerul Em Ford, autoarea canalului YouTube "My Pale Skin" a inceput sa posteze pe retelele de socializare imagini cu ea nemachiata. In acest timp, a primit mii se mesaje in care ii se spune cat de urata este.

"Nu ma pot uita la ea.", "Fata ei este atat de urata.", "Serios? S-a spalat vreodata pe fata?", "Ceva este in neregula cu fata ei.", "Arati dezgustator."

Atunci cand posta imagini cu ea machiata, comentariile luau o alta turnura.

"Esti atat de frumoasa.", "Arati pur si simplu uluitor", "Esti perfecta", "Rujul te prinde atat de bine."

Sau

"Te-ai dat cu prea mult machiaj.", "Imagineaza-ti sa o vezi asa cand te trezesti.", "Asta este pubilcitate falsa".

Tanara a realizat acest clip pentru a arata cat de nerealiste sunt asteptarile produse de media. Suntem atat de obisnuiti cu iluzia perfectiunii si ne comparam atat de des cu standardele de frumusete impuse de media, incat uitam ca frumusetea vine din interior.

Em Ford are probleme cu acneea. De-a lungul lunilor in care a postat imagini cu chipul ei nemachiat a primit si numeroase mesaje de incurajare de la persoane care se confrunta cu aceeasi problema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.