Yuppy 26 Iunie 2015 12:04
Un cuplu tanar din America a decis sa renunte la confortul unei vieti tipice. Asa ca, si-au dat demisia, au vandut tot si au plecat in jurul lumii cu o barca.

Matt si Jessica Johnson su 32 de ani si, din 2011, isi traiesc viata pe mare. Plictisiti de ideea de a-si cumpara o casa si a-si construi o cariera, cei doi s-au hotarat sa isi creeze propriul "vis american". Asa ca, si-au dat demisia, au vandut tot ce avea - casa, masina etc - si si-au cumparat o barca. Dupa ce au invatat cum sa o manevreze, au plecat in lume fara sa se mai uite in urma.

In 2012, cei doi s-au decis sa adopte o pisica. Pisicuta s-a invatat rapid cu viata pe barca, ba chiar nu se da in loc de la o baie in apa.

Cei doi cheltuiesc aproximatic 1.000 $ pe lune pentru combustibil, taxe de port, asigurari, mancare si distractie. Matt lucra ca sales manager la un dealer de masini, iar Jessica era angajata la o companie de asigurari pentru masini. Chiar daca o duceau destul de bine, stilul de viata ii nemultumea. Cei doi au vizitat pana acum 17 tari.

Matt si Jessica spun ca experienta le-a consolidat relatia. "Nu poti sa pleci atunci cand te certi sau cand unul din noi se supara pe celalalt. Trebuie sa muncesti impreuna pana cand treaba este facuta" au spus cei doi, potrivit Bored Panda.

Cum vi s-ar parea o astfel de viata? Ati fi dispusi sa renuntati la toti si sa plecati in jurul lumii cu o barca?

Foto: mjsailing.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.