Yuppy 18 Iunie 2015 16:42
O femeie care sufera de sindromul Asperger a facut public un clip emotionant in care cainele ei o ajuta sa treaca peste o criza violenta.

Danielle Jacobs are 24 de ani si sufera de sindromul Asperger. Sindromul Asperger este o tulburare comportamentala care apartine de autism. In general, manifestari ale sindromului incep in copilarie si dureaza pana la maturitate.

Danielle s-a filmat in timpul unei crize si a postat pe internet clipul pentru a arata lumii cat de dura este viata cu sindromul Asperger. In clip, femeie sta cu spatele lipit de un perete, plange si isi da cu pumnii in cap. Cainele ei, Samson, special antrenat pentru a o proteja, face tot posibilul pentru a o calma.

Asa arata viata cu sindromul Asperger, a scris Danielle pe YouTube. Asa arata o criza. Mi-am antrenat cainele sa ma opreasca atunci cand aceste episoade devin violente ca acum, si sa evit sa am un atac de panica.

Caiele Samson a fost salvat dintr-un adapost de animale si antrenat special. A devenit acum ajutorul de nadejde al lui Danielle.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.