Iubirea de sine este singurul lucru care vindeca orice problema si ne poate schimba vietile in mai bine. 12 sfaturi de la Louise Hay pentru a invata cum sa ne iubim pe noi insine mai mult.

" A te iubi pe tine insuti este o aventura minunata; este ca si cum ai invata sa zbori. Cum ar fi daca toti am avea puterea de a zbura atunci cand inima o cere?” (Louise Hay)

Louise Hay este o personalitate in literatura motivationala al carei nume nu mai are nevoie de nicio prezentare, autoare a cartii “You can heal your life” (“Poti sa iti vindeci viata”) si fondatoare a Hay House, Inc. Intr-un articol publicat in urma cu ceva timp, care s-a viralizat rapid si a fost distribuit pe diverse site-uri si retele de socializare, Louise ne invata importanta iubirii de sine, de ce ar trebui sa ne iubim mai mult si cum ar trebui sa ne iubim.

Am descoperit ca exista un singur lucru care vindeca orice problema si acela este: iubeste-te pe tine insuti. Cand oamenii incep sa se iubeasca pe ei insisi mai mult in fiecare zi, vietile lor se schimba in mai bine in mod uimitor. Se simt mai bine. Obtin joburile pe care le doreau. Au banii de care au nevoie. Relatiile lor se imbunatatesc, iar cele negative se dizolva si altele noi incep”, spune speakerul motivational intr-un comentariu ce ii insoteste articolul pe facebook. "A te iubi pe tine insuti este o aventura minunata; este ca si cum ai invata sa zbori. Cum ar fi daca toti am avea puterea de a zbura atunci cand inima o cere?

Iata care sunt cele 12 sfaturi pe care ni le da Louise Hay pentru a invata cum sa ne iubim pe noi insine mai mult:

1. Inceteaza sa te mai critici.

Critica nu schimba niciodata lucrurile. Refuza sa te mai critici pe tine insuti. Accepta-te exact asa cum esti. Toata lumea se schimba. In momentul in care te critici pe tine insuti, schimbarile vor fi negative. Cand te accepti pe tine insuti, schimbarile vor fi pozitive.

2. Iarta-te. Lasa trecutul sa fie trecut.

Ai facut tot ce ti-a stat in putinta in acel moment, cu intelegerea, constientizarea si cunoasterea pe care le-ai avut in momentul respectiv. Acum evoluezi si te schimbi si iti vei trai viata intr-un mod diferit.

3. Nu te mai speria singur.

Inceteaza sa te mai terorizezi pe tine insuti prin intermediul gandurilor tale. Este un mod cumplit de a trai. Gaseste o imagine mentala care iti face placere si ori de cate ori te incearca un gand negru, negativ, schimba-l cu unul care te incarca pozitiv.

Citeste si:
Portalul magic 2.2 își deschide larg ușile pentru a trimite toată...
Portalul magic 2.2 își...

4. Fii bland si bun si rabdator cu tine.

Fii bland cu tine. Fii bun cu tine. Fii rabdator cu tine pe masura ce modul in care gandesti ti se schimba. Poarta-te cu tine insuti asa cum te-ai purta cu cineva pe care il iubesti cu adevarat.

Foto main: meditatie sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.