Un ghid animat prin alunecoasele cai ale iubirii adevarate.

Bill Plympton este un cunoscut animator american. Desi nomializat de doua ori la Oscar pentru scurt-metrajele animate Your Face si Guard Dog, Bill este cunoscut, mai ales, pentru faptul ca a refuzat un contract de un milion de dolari cu studiorile Disney pentru realizarea productiei Aladin. Motivul? Sub contract toate creatiile artistului ar fi devenit proprietatea studiourilor.

In 1989, Bill Plympton realiza pentru revista Rolling Stone o fermecatoare animatie intitulata „How to Kiss” in care examina cu deosebit de mult pragmatism si doza potrivita de dragalasenie, arta sarutului.

Sase ani mai tarziu, Plympot mareste putin spectrul si, in acelasi stil incantator de ciudat, realizeaza un nou film scurt care se vrea a fi un ghid animat prin alunecoasele cai ale iubirii adevarate: Cum sa faci dragoste cu o femeie.

„Femeile vin in toate formele si marimile. Cel mai importanta aspect, insa, este sa gasesti acea femeie perfecta. O femeie poate sa para destul de potrivita la prima intalnire, insa, la o privire mai atenta, iti dai seama ca nu este chiar ceea ce iti doresti, in timp ce la o alta iti dai seama imediat ca nu este marea dragoste. Nu descuraja: urmeaza-ti idealurile – exista in lumea asta mare o femeie care te asteapta chiar pe tine. Iar uneori, ea este chiar foarte aproape de tine”, ne invata Bill Plympton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.