A fost deschis cel mai inalt hotel din lume. Vezi cum arata si cat costa o noapte de cazare.

Saptamana aceasta, in Dubai, a fost deschis cel mai inalt hotel din lume. Are 355 de metri inaltime, cu 30 de metri mai mult decat hotelul Burj Al Arab si se numeste JW Marriott Marquis Dubai.

Chiar daca deschiderea oficiala a hotelului va avea loc in luna februarie a anului urmator, saptamana aceasta a fost inaugurat unul din cele doua turnuri ale hotelului. JW Marriott Marquis Dubai are 72 de etaje, doua turnuri, 14 restaurante, baruri si lounge-uri.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

In prezent, 804 camere din cele 1.608 ale hotelului sunt disponibile publicului, restul urmand sa fie finalizate in luna ianuarie a anului viitor. Pentru ca inaungurarea oficiala nu a avut loc inca, o noapte la JW Marriott Marquis Dubai este inca in promotie. Asa se face ca, primii clienti beneficieaza de tarife ce pornesc de la 327 de dolari.

Cat costa o noapte de cazare?

Pentru suma de 1.280 de euro, turistii care se cazeaza la JW Marriott Marquis Hotel vor fi gazduiti intr-o camera de 54 de metri patrati, vor benefica de room service 24 de ore din 24 si vor primi, in fiecare zi, ziarul in camera.

Cum vi se pare pretul?

Mai multe imagini cu fermecatorul hotel puteti vedea in GALERIA FOTO

Sursa foto: Facebook JW Marriott Marquis Hotel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.