Secretul unei vieti implinite sta in relationarea cu ceilalti. Odata cu avansul tehnologiei se pare ca suntem mai interesati de butoane decat de socializare.

1. Nu sta pe Facebook, Twitter, Instagram, Yahoo Messenger cand esti beat

Alcoolul si telefoanele mobile nu fac echipa buna. Intr-o stare avansata de ebritate, s-ar putea sa ti se para o idee geniala sa trimiti un sms sexy prietenei tale, pentru ca acesta sa ajunga in schimb la seful tau de la serviciu.

Este si mai jenant cand ajungi pe Twitter sau pe Facebook, iar discursurile de om care a baut prea mult in seara aceea au un public mult mai larg.

Gandeste-te la telefon ca la un automobil la scara mai mica atunci cand consumi alcool. Nimeni nu va fi ranit daca il folosesti, dar viata ta sociala s-ar putea sa aiba de suferit.

2. Nu te juca pe telefon din cinci in cinci secunde

Scriitorul Austin Kleon ne sfatuieste in cartea lui "Steal like an artist" sa ne bucuram de timpul liber in care creativitatea poate sa prospere.

Avem nevoie de timp in care sa visam cu ochii deschisi si sa transformam ganduri razlete in concepte inovative.

Daca transformam fecare perioada de stat la coada sau de mers cu transportul public, fiecare moment liber de acest gen intr-o o scuza pentru a verifica statusul Facebook, atunci ne lipsim de momente revelatoare.

3. Nu folosi tehnologia pentru a-ti comunica frustrarile

Am devenit o generatie obsedata sa impartasim toate problemele si frustrarile cu alti oameni si avem la dispozitie o sumedenie de servicii si aplicatii care ne ajuta in aceasta directie. Insa comunicarea frustrarii nu rezolva de fapt nimic. Lamentarile nu rezolva nimic.

"Zgomotul" si cantitatea imensa de continut irelevant si inutil de pe retelele sociale s-ar reduce substantial daca utilizatorii ar posta mesaje cu alt scop decat a se plange in legatura cu probleme care sunt doar ale lor si pot fi rezolvate doar de ei.

Citeste continuarea pe 9am.ro

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

Sursa foto main: Flickr.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.