Stiu, e putin ironic sa vorbesc despre lucruri pe care le poti face in loc sa stai pe NET din moment ce eu scriu, iar tu citesti acest articol in fata unui computer conectat la internet de mare viteza. Dar, pentru ca e vineri si, ca si mine, probabil, ai prefera sa faci altceva decat ceea ce faci acum, iti propun sa ne gandim la 15 lucruri pe care le poti face daca, fereasca Sfantu', pica internetul.

1. Refuza sa crezi ca ti se poate intampla tocmai tie asa ceva. Opreste si reporneste calculatorul, scoate cablul de internet si baga-l la loc. Suna-ti provider-ul de internet si urla-i disperat in telefon ca ceva e in neregula cu conexiunea ta.

2. Uita-te pe fereastra si gandeste-te la tot ce ai realizat pana acum. Nu, uita cam am scris asta. S-ar putea sa nu fie prea placut.

3. Citeste o carte. Iti mai amintesti cum arata una?

4. Cheama cativa prieteni la tine si, pur si simplu, stati de vorba. Fata in fata! Cand a fost ultima data cand ai facut asta?

5. Fa sex cu iubita/iubitul/persoana care se afla langa tine. Sau, ma rog, cu tine insuti.

6. Probeaza toate hainele pe care le ai. Incearca combinatii bizare, cum ar fi costumul de baie peste blugi si o palarie Fedora. Cui ii pasa? Oricum nu ai NET si nu poti posta fotografiile pe Facebook, Twitter sau Instagram.


7. Suna-ti mama. Sau fratele. Sau unchiul. Intreaba-i ce au mai facut.

8. Iti amintesti filmul ala pe care l-ai luat acum cateva luni, dar nu ai reusit niciodata sa il vezi, fiind prea ocupat sa iti spionezi prietenii pe Facebook si sa vezi clipuri cu pisici? Acum ar fi un moment bun sa-l vezi.

9. Redecoreaza-ti camera. Fa un Pac-Man din post it-uri sau umbla la feng shui-ul incaperii. Sigur e ceva in neregula acolo.

10. Monopoly. Sah. Poker. Prea plictisitor? Ce-ar fi sa o faci pe dezbracate?

11. Scrie o piesa de teatru si interpreteaz-o cu prietenii. Sau de unul singur daca nu ai asa ceva pentru ca iti petreci viata in fata unui calculator. Foarte boem, nu crezi?

12. Fotografiaza obiectele din casa ta si pune-le pe Facebook (atunci cand vei avea si tu NET ca restul lumii) intr-un album denumit "Dumnezeul Internetului ma uraste!"

Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...

13. Prepara un fel de mancare nou si inedit din toate ingredientele pe care le gasesti in frigider.

14. Joaca-te de-a v-ati ascunselea prin casa.

15. Sau, iesi afara. Nu? Prea devreme pentru asta?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.