Restaurantul Grotta Palazzese are, probabil, una din cele mai fermecatoare privelisti. Ce o face atat de speciala, afla in articol.

Cu o priveliste superba la Marea Adriatica pe care o poti admira in timp ce savurezi o cina romantica si te bucuri de briza noptilor de vara, restaurantului Grotta Palazzese pare sa nu ii lipseasca nimic. Am mentionat cumva faptul ca restaurantul Grotta Palazzese este amenajat intr-o pestera deasupra marii?

Fermecatorul restaurant din orasul Polignano a Mare, din sudul Italiei, a fost construit in urma cu cateva secole, oferind una din cele mai incantatoare experiente clientilor. Din interiorul restaurantului, sculptat in calcar la 22 de metri deasupra marii, clientii restaurantului pot admira valurile Marii Adriatice care se sparg chiar la picioarele lor. Cu o asa priveliste, restaurantul Grotta Palazzese nici nu a avut nevoie de un decor deosebit. Cateva mese si lumina intima sunt mai mult decat suficiente.

Nu stiu voi ce credeti, dar eu mi-as face repejor bagajele si as fugi sa iau cina in restaurantul-pestera.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Sursa foto:grottapalazzese.it


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.