Antonio Banderas impartaseste secretul atractiei sale, lansand un nou parfum dedicat barbatilor puternici si ambitiosi - The Golden Secret. Creat de Elisabeth Vidal si Christopher Raynaud si purtand semnatura Casei Antonio Puig, parfumul emana mister si transmite senzualitate irezistibila si virilitate.

"Orice om detine un secret, dar nimeni nu dezvaluie de buna voie ce pastreaza in suflet." - a declarat Antonio Banderas pentru revista People.

Secretul atractivitatii si al aerului de mister atat de naturale lui Antonio Banderas sunt cuprinse in esenta noului sau parfum. Este o combinatia perfecta de note picante, lemnoase si piele, un parfum atat de
puternic ca ar trebui sa fie interzis. Notele sale de varf au o prospetime foarte masculina, combinand tonurile aromantice de menta cu efectul delicios al lichiorului de mere verzi.Inima parfumului adauga un cocktail exploziv care combina forta exotica a piperului rosu si negru cu aroma semintelor de nucsoara si chimen. In cele din urma, o prospetime aromata, cu o persoanlitate puternica, care accentueaza masculinitatea si seductivitatea prin acordurile de lemn de cedru, chihlimbar si piele, da notelor de baza ale parfumului profunzime si senzualitate.

Provocator si exclusivist, ambalajul este combinatia perfecta de sofisticat si puternic. Detaliile precum placuta de un auriu mat si suruburile de fixare inspira eleganta si distinctie. Pentru a proteja acest ravnit Secret - Secretul Seductivitatii - sunt necesare un lacat de aur si un lant puternic care il vor tine ferecat in spatele usii inchise, iar curiosii/ curioasele vor privi prin gaura cheii.

Parfumul se gaseste in magazine si parfumerii, in variantele de 100 ml (pret recomandat – 135 lei) si 50 ml (pret recomandat – 90 lei).

Gama de parfumuri Antonio Banderas pentru barbati include parfumurile Blue Seduction, Seduction in Black, Mediterraneo si Diavolo care apartin Casei de Parfumuri Puig Fragrances si este distribuita de Sarantis Romania - www.sarantis.ro . Toate parfumurile Antonio Banderas se regasesc si in pachete cadou atractive, insotite de apa de toaleta, after shave balsam si after shave lotiune.

Citeste si:
Uciderea unei actrițe, mister rezolvat după 8 ani. Detalii care îl...
Uciderea unei actrițe, mister...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.