Majoritatea barbatilor cred ca trandafirii sunt florile care cuceresc orice femeie sau ca patratelele de pe abdomen sunt singurele care conteaza in aspectul fizic. In realitate lucrurile stau un pic diferit. 8 lucruri care nu prea conteaza pentru femei.

Comediile romantice
Cei care isi imagineaza ca femeiile obisnuiesc sa sa uite numai la comedii romantice si siropoase se inseala. Nu tot timpul genul acesta de film atrage o femeie. Aici se poate discuta foarte mult si pe tema gusturilor si a preferintelor, dar faptul ca barbatii isi imagineaza ca in general pot sa cucereasca o femeie doar mergand cu respectiva la un film siropos (pe care de altfel orice barbat il detesta) este o tactica care de foarte multe ori se dovedeste gresita.

Trandafirii
Tot din gama cliseelor amintim si de trandafiri. Este mult mai interesant si de apreciat daca alegi o cale mai putin batatorita. Trandafirii sunt frumosi, arata bine, dar sa fim seriosi, credeti ca un buchet de flori de camp atent asoratate sau niste frezii frumos mirositoare nu ar avea un efect mult mai bun? Recomandam cu incredere ca in locul trandafirilor sa alegeti aproximativ orice alta floare.

Diamantele
“Diamonds are a girl’s best friend”! Cel putin asta sustinea Marilyn Monroe atunci cand a interpretat rolul din film. Majoritatea femeilor nu viseaza la astfel de cadouri. Lumea este in general destul de simpla, iar diamantele, reprezentante ale unei lumi exclusiviste, nu se „pupa” atat de bine cu realitatea.

„Anaconda din pantaloni”
Am ajuns si la „acel” subiect foarte controversat. Parca si acum vad cele doua tabere in care se impart femeile de fiecare data cand au ocazia sa vorbeasca pe aceasta tema: Marimea chiar conteaza?

Atat pentru barbatii interesati cat si pentru acele femei care inca mai cauta un raspuns la aceasta intrebare exista niste statistici care ar putea sa ne lamureasca un pic: 75 % dintre femeile care au formulat un raspuns la intrebarea , marimea Conteaza , au indicat faptul ca NU conteaza si chiar din contra, marimea este o problema in multe dintre cazuri.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Ne pare rau pentru Ron Jeremy (24,5 cm) cred ca in realitate este un tip foarte trist...

Cat de mult rezisti in pat?
Un alt subiect care are o stransa legatura cu cel de sus... Sunt foarte putine femei care isi doresc un maratonist in pat. E cam obositor si in plus situatia devine cam plictisitoare la un momentdat. Asa ca daca va imaginati ca etalandu-va talentele de „alergator” o sa impresionati pe cineva ... mai bine va mai ganditi!

Patratele de pe abdomen
Fat Frumos este doar un basm. Realitatea (crunta de altfel) este ca barbatii cu burta chiar au prietene (cel putin unii). In fapt, mersul la sala trebuie sa implice un alt obiectiv, altu decat cel de a cuceri fete frumoase pe plaja, si anume: sanatatea.

Chiar daca „patratelele” de pe abdomen sunt considerate un adevarat magnet pentru femeile din jur, realitatea iar ne da o palma si ne trage un pic cu picioarele pe Pamant. Femeile apreciaza un abdomen lucrat, dar lipsa acestuia nu implica un dezastru total.

Citeste si:
Carla’s Dreams, fără mască la aniversarea de 10 ani a proiectului....
Carla’s Dreams, fără mască la...

Copiii
Toti barbatii isi imagineaza ca femeile se gandesc numai la copii. Este adevarat! Toate abia asteapta sa stranga in brate ghemotocul acela mic, bucalat si dragut ca o oita, dar asta nu inseamna ca toate femeile isi doresc un copil al lor. Cel putin nu inca.

Statistic vorbind, femeile din ziua de astazi isi programeaza din ce in ce mai tarziu nasterea unui copil, in general, lucru acesta realizandu-se in jurul varstei de 30 de ani (in medie) cu aproximativ 5 ani mai tarziu(in medie) fata de acum 15-20 de ani.

Un om bogat
Bancherul care conduce sucursala de la colt sau Hugh Hefner nu sunt neaparat singurii barbati la care viseaza toate femeile din lume.

Mitul omului bogat are un oarecare sambure de adevar si se traduce foarte simplu: femeile isi doresc (de la un punct) stabilitate. Simt nevoia de protectie atat pentru ele cat si pentru copiii lor. Protectie care in ziua de astazi se traduce prin bani. Intr-un fel este o interpretare moderna a lui „Fat-Frumos si calul alb” care salveaza printese de prin castelele bantuite.

Citeste si:
Noua Bursă de Diamante din India - mai mare decât Pentagonul
Noua Bursă de Diamante din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.