Sanii au reprezentat tot timpul o arma a seductiei pe care femeile, in general, au folosit-o cu intelepciune. Totusi, oare noi, barbatii, stim totul despre sani? Mai jos propunem cinci lucruri interesante despre acest subiect.

Femeile care au implanturi sunt mult mai predispuse la sinucidere
Statistic, afirmatia de mai sus este adevarata. In ultimii 15 ani, studiile intreprinse de mai multe universitati, printre care si Laval University din Quebec, Canada, arata faptul ca rata de suicid in cazul femeilor care au implanturi de sani este cu aproximativ 73 % mai mare decat in cazul celor care nu au optat pentru silicoane.

In acelasi timp, explicatia cercetatorilor este simpla si de natura psihologica. Persoanele care prefera operatii de infrumusetare sufera de diferite forme ale depresiei, plecand de la neacceptarea de sine pana la dorinta de epatare. Intr-un final, starea mintala care duce la actul de suicid este atinsa din diferite alte probleme, pentru ca defapt persoana evita sa-si rezolve problemele cu sine si prefera sa le evite.

Anumite femei pot atinge orgasmul doar prin stimularea sanilor
Potrivit sexologilor Marshall Miller si Dorian Solot, exista un procent de 1% dintre femeile care traiesc astazi pe glob, care pot atinge orgasmul numai prin simpla stimulare a sanilor. Cei doi au evidentiat aceasta teorie in cartea intitulata „I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide” si sustin ca, in timpul documentarii pentru publicatie, au cunoscut destul de multe cazuri de femei care au reusit sa le confirme teoria.

Fanteziile despre sani sunt considerate boala psihiatrica
Chiar daca suna foarte indraznet si chiar ciudat, exista o institutie care considera ca barbatii care au fantezii despre sani sufera de boli mentale, care ulterior pot sa intre sub medicamentatie specifica.

Asociatia Psihiatrica Americana relateaza intr-un comunicat ca una dintre bolile de care sufera barbatii moderni este obsesia pentru sani, iar gradul de “infectare” a crescut in ultimul deceniu, iar in prezent reprezinta unul dintre principalii factori care stau la baza violurilor si a agresiunilor sexuale.

Mergand mai departe, Asociatia Psihiatrica Americana recomanda barbatilor care se simt atrasi de sani sa constientizeze ca au o problemba si sa incerce sa o combata.

Statistic, stangul este mai mare
Potrivit unui studiu publicat in Annals of Plastic Surgery, 600 de femei au fost monitorizate timp de mai bine de 15 ani. S-a urmarit stadiul de dezvoltareal participantelor, inca din timpul adolescentei pana in perioada maturitatii. In 90% din cazuri, sanul stang ale femeilor participante la studiu s-a dezvoltat mai mult decat cel drept, iar aspectul a dus la concluzia ca stangul este (de obicei) mai mare decat dreptul.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

In general este stiut ca nu exista o simetrie perfecta in cazul marimii sanilor, totusi, din punct de vedere vizual, exista femei la care sa diferenta de marime dintre cei doi sani este mult mai vizibila decat in cazul altora

Barbatii pot avea lactatie
Vestea buna este ca acest lucru se intampla destul de rar! Trecand la explicatia logica acum, au existat cazuri inregistrate in care barbatii au suferit de lactatie spontana. La fel ca si in cazul femeilor, corpul barbatesc este „dotat” cu glande mamare. Atunci cand in corp patrunde estrogenul ( necesar in unele tratamente pentru cancer) barbatii pot suferi de lactatie spontana.

Astfel, tratamentul pentru cancer, poate, printre altele sa aiba efecte secundare in cazul barbatilor, lactatia spontana.

Schimband un pic registrul, exista anumite zvonuri ca au existat cazuri in care barbatii care sufereau de lactatie spontana au fost folositi pentru alaptarea copiiilor nou-nascuti.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.