Intr-o lume in permanenta schimbare, unde tehnologia este deja depasita de alta tehnologie de la o zi la alta, fabrica de masini Morgan pastreaza un conservatorism ce numai in Marea Britanie mai poate exista.

Fabrica de masini Morgan a fost infiintata acum 100 de ani. In martie 2011 fabrica Morgan sarbatoreste centenarul. Interesant este ca fiecare masina este construita manual, in general din foarte mult lemn si destul de putin metal.

Lemnul joaca un rol foarte important in istoria fabricii, deoarece (ca si astazi), acum 100 de ani asocierea dintre domeniul auto si lemn era echivalentul luxului.

Pretul unei masini Morgan porneste de la aproximativ 44,000 de euro si poate ajunge pana la 330,000 de euro.Astfel, doar 600 de masini sunt produse in fiecare an, iar anumiti clienti pot sa astepte chiar si pana la un an livrarea masinii.

Pentru a intelege mai bine puteti sa urmariti procesul de fabricatie in galeria de mai jos


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.