Daca ti-ai propus sa faci un cadou persoanei dragi cu ocazia zilei de Valentines Day, ai mare grija. Mai jos iti propunem o lista cu unele dintre cele mai putin apreciate cadouri pe care cineva ar vrea sa le primeasca cu ocazia acestei zile.

main foto: moonlightbulb via flickr.com

Ursuletii si inimioarele de plusi
Majoritatea femeilor nu vor un ursulet de plus (eventual roz) pe care sa-l primeasca de Valentine’s day. Daca incerci sa ii demonstrezi cat de afectuos si tandru esti cu ea, evita de asemenea si inimioarele, iepurasii sau orice alt produs pe care il gasesti la taraba.

Imaginea acestor obiecte s-a deteriorat foarte mult din cauza chinezariilor care au invadat piata, iar efectul pe care il doresti nu va fi atins. Inlocuieste orice element din plus cu o floare, asa ai cele mai mari sanse sa nu dai gresi.

Vouchere cadou
Voucherul este cel mai gresit cadou pe care sa-l oferi cu ocazia zilei de Valentine’s Day. Nicio femeie nu doreste un cupon pentru un salon de infrumusetare, epilare inghinala sau orice alta oferta care iti mai trece prin minte. In alte cuvinte, gestul poate fi tradus sub forma : „Iubito, am gasit cea mai buna, ieftina si la indemana varianta pentru a scapa de tine cu ocazia minunatei zile de Sfantul “ Cum-ii-Zici-Tu !”
foto : CarbonNYC via flickr.com

Daca nu reusiti totusi sa intrati in atmosfera acestei sarbatori comerciale, macar incercati sa nu o afisati.

Cadourile personalizate
E frumos cand faci un cadou personalizat... in clasa a 8-a. Nu va inchipuiti ca partenera sau partenerul dumneavoastra o sa fie prea incantat de un eventual tricou cu multe imprimeuri cu inimioare, sau vreo cana cu chipul partenerului incadrat de o alta inima roz. Acest tip de cadou este primul pe care trebuie sa-l stergeti de pe lista de idei, cand vine vorba de Valentine’s Day.

Daca vrei sa sarbatoresti totusi ziua de Valentine’s Day si incerci sa-ti impresionezi partenerul, incearca sa eviti obiectele comerciale, kitsch-urile si toate bazaconiile care se gasesc la taraba.

Lenjeria intima
Pun pariu ca ai epuizat aceasta varianta, mai demult. Acum tot o lenjerie intima vrei sa cumperi? Te sfatuim sa nu te mai gandesti la optiunea aceasta. Daca nu esti la prima abatere, gestul tau poate fi interpretat ca o insulta. Majoritatea femeilor isi doresc sa fie privite cu respect si decenta nu ca pe un eventual star porno sau vreun obiect sexual de mana a doua.

Citeste si:
Idei de cadouri pentru femeile care apreciază eleganța și rafinamentul
Idei de cadouri pentru...

In cazul in care te gandesti la acest cadou pentru prima data, studiaza foarte bine personalitatea si gusturile persoanei dragi, iar daca consideri ca acest lucru este benefic pentru relatia voastra merita sa incerci.

Evita cadourile comune
Fie ca este vorba despre un barbat, fie ca este vorba despre o femeie, un lucru este clar. Toti suntem un pic egoisti. Ne dorim ca la o ocazie speciala sa primim „ceva” numai al nostru. Bineinteles, putem sa-l impartim cu cel drag, dar in esenta este al nostru! Pe cat posibil, incercati sa evitati cadouri care sa reprezinte DVD-uri, geluri de dus, expresoare, prajitoare de paine sau orice alt obiect de uz comun.

Dulciuri pentru „dulceata” mea
Daca te-ai gandit la aceasta varianta, ai grija. Primul pas este sa te interesezi daca partenera ta nu cumva tine vreo cura de slabire. Doi, daca este un fan al dulciurilor, trei, daca este dispusa sa primeasca o punga plina numai cu ciocloata si bomboane pentru a-i arata cat de mult o iubesti.

Citeste si:
Dulciuri contaminate la Carrefour. Acestea conțin o substanță...
Dulciuri contaminate la...

Nu in ultimul rand, nu uita ca exista si alte metode prin care sa o alinti si care nu implica neaparat declansarea diabetului.
foto : clevercupcakes via flickr.com

Ambaleaza orice cadou
Majoritatea celor care primesc un cadou isi doresc sa il primeasca ambalat. Gestul reprezinta o alta dovada a faptului ca cel care il ofera s-a gandit si a depus un efort minim pentru a-l face pe sarbatorit sa se bucure de simbolul daruit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.