Cappadocia este oricum o destinatie de vis, insa cine doreste si putina relaxare intr-o atmosfera unica, poate apela la serviciile acestui hotel fascinant.

In inima Turciei s-a nascut un hotel unic. Antreprenorii au profitat de locatia superba, care imbina perfect anticul cu modernul si au ridicat Yunak Evleri, hotelul amplasat in grote.

Ansamblul are doua parti principale: camerele plasate in cinci grote ce dateaza din secolele V si VI (erau demult locuinte sapate in roca, pe vremea Imperiului Otoman) si o cladire propriu-zisa, intr-un stil grecesc. Totul este cotat la cinci stele, oferind lux, confort, aer mistic si dotari pentru relaxare, precum spa sau patio. Grotele au fost remodelate pentru a primi bai si echipamente Hi-Fi, precum si mobilier sau accesorii vechi. Cappadocia este oricum o destinatie de vis, insa cine doreste si putina relaxare intr-o atmosfera unica, poate apela la serviciile acestui hotel fascinant.

Poze, in galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.