Loren a inceput cu fotografia de intuneric, la expunere lunga si jocuri de lumini, apoi si-a largit orizonturile, de la macro si pana la panorame. Ce a reusit, puteti vedea accesand linkul:

Loren a pus mana pe un DSLR Canon EOS Rebel, aparat foarte bun, insa a ramas mult timp la stadiul de amator...

Prin mai 2008 s-a decis ca e momentul sa treaca la un alt nivel, luand pentru prima oara fotografia in serios, trecand-o de la statutul de hobby la cea de meserie. Cand vorbim de un aparat foto, nu se rezuma totul la performantele lui. Trebuie sa il privim ca pe un pian. Incet incet, cu timpul, fotograful ajunge sa desluseasca misterele aparatului, sa-i stie fiecare detaliu si setare, sa se contopeasca practic cu el. Abia atunci totul merge mana in mana, iar capturile ies absolut superb. Loren a inceput cu fotografia de intuneric, la expunere lunga si jocuri de lumini, apoi si-a largit orizonturile, de la macro si pana la panorame. Ce a reusit, puteti vedea accesand linkul:

Click aici pentru a vedea fotografiile lui Loren Zemlicka!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.