Pamantul pare ca vrea sa se descotoroseasca de noi ca de niste paraziti, dar uneori totul este in van. Atat cat a mai ramas, merita sa pretuim si sa ne bucuram in fiecare secunda. Sunt frumuseti extraordinare, care tind sa se transforme in scrum. Astazi va invitam sa urmariti fotografii unei canadiance talentate:

"E frumos aici", spuse omul care, fara sa stie de ce, s-a trezit in mijlocul naturii. Din pacate, in ultimul timp se tot rupe de ea...

Daca la inceput comuniunea era aproape perfecta, prosperitatea rasei umane aduce numai distrugere: paduri taiate, mari cu milioane de tone de petrol deversate, rauri poluate, campii pline de gunoaie, atmosfera sufocata de dioxid de carbon si noxe... Pamantul pare ca vrea sa se descotoroseasca de noi ca de niste paraziti, dar uneori totul este in van. Atat cat a mai ramas, merita sa pretuim si sa ne bucuram in fiecare secunda. Sunt frumuseti extraordinare, care tind sa se transforme in scrum. Astazi va invitam sa urmariti fotografii unei canadiance talentate:

Click aici pentru a vedea fotografiile lui Sandy Stewart!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.