Cum credeti ca a ajuns acest bolovan urias in acest loc? Puteti afla raspunsul si vedea o fotografie spectaculoasa cu vulcanul in actiune accesand linkul urmator:

Exista in natura fenomene pur si simplu incredibile, care nu si-au gasit inca explicatiile stiintifice. Faptul ca ele s-au petrecut candva demult in trecut le sporeste misterul si incredibilul, pe cand contemporaneitatea tinde sa le diminue orice faramana din indredientele amintite.

Cu alte cuvinte, se intampla prea putine lucruri care sunt capabile sa ne mai surprinda. Totusi, "obraznicul" vulcan Eyjafjallajokull - daca limba ar avea oase, sigur s-ar fractura cateva... - din Islanda, si-a facut de cap intr-un mod cat se poate de original. Cum credeti ca a ajuns acest bolovan urias in acest loc? Puteti afla raspunsul si vedea o fotografie spectaculoasa cu vulcanul in actiune accesand linkul urmator:

Click aici pentru a afla raspunsul si pentru a vedea vulcanul!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.