7. Esti un barbat de doi lei daca accepti langa tine o femeie fara ocupatie.

1. Esti un barbat de doi lei daca macar o data in viata ai folosit expresia: “Iti dai seama pe cati pupi in p..a daca te saruti cu aia?”. Mai carnatilor, aveti idee despre faptul ca femeile, in principiu, se mai spala si pe dinti? Sau voi intreaga viata ati avut numai virgine? Dar oare prietena/iubita/nevasta ta nu e acum sau maine seara la mine in pat fara ca tu sa stii? Mi s-a intamplat candva sa ma calce pe nervi un individ care nici el nu stie daca e jurnalist sau blogger si care in nenumarate ocazii sustinea in cel mai scabros mod ca sunt gay. Nu ma deranjeaza ca unii cred asta despre mine. Chiar ma bucura (din considerente de marketing). dar de la asta pana la “poponar” si alte abjectii e cale lunga. Ei, si sa va povesteasca subsemnatul intr-un viitor post cum s-a “razbunat”… Ghiciti?

2. Esti un barbat de doi lei daca nu te intereseaza placerea ei sexuala la fel de mult cum te intereseaza a ta.

3. Esti un barbat de doi lei daca lovesti o femeie. (in afara momentelor cand… e hot)

4. Esti un barbat de doi lei daca te lauzi ca “ai f… pe aia”. Daca esti barbat adevarat, incearca sa fii atat de bun incat sa nu se abtina ea sa nu povesteasca tuturor prietenelor.

5. Esti un barbat de doi lei daca iti pui iubita/prietena/nevasta “la punct” de fata cu alte persoane.

6. Esti un barbat de doi lei daca bagi la inaintare masina sau orice chestiune materiala.

7. Esti un barbat de doi lei daca accepti langa tine o femeie fara ocupatie.

8. Esti un barbat de doi lei daca traiesti din banii parintilor.

9. Esti un barbat de doi lei daca nu ai un minim de cultura.

10. Esti un barbat de doi lei daca ai impresia ca o curva e acea femeie care face sex cu multi barbati. Am spus-o dar imi face o deosebita placere sa o repet. Daca Ioana (nume fictiv) s-a culcat cu doua mii de barbati pentru ca ii place sexul, adica a facut-o din pura placere, nu e curva. Dar daca Monica (alt nume fictiv?) s-a culcat cu un barbat, cu care e casatorita sau intr-o relatie stabila, care nu il inseala niciodata dar, undeva in subconstient chiar, starea lui materiala sau pozitia lui sociala conteaza macar 1%, e o curva.

Citeste si:
4 caracteristici ale unui bărbat modern și cum poți să devii și tu...
4 caracteristici ale unui...

Un articol de: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.