Vino alaturi de noi pentru a afla cum sa devii propriul tau designer si poti sa-ti creezi o pereche de pantofi unici!

PUMA The Creative Factory si-a deschis portile in Romania

Adina Militaru, Marketing Manager PUMA Romania :

"PUMA The Creative Factory si-a deschis portile in Romania! Ne-am distrat pe cinste cu Guess Who, Andi Moisescu si toti prietenii invitati la petrecerea noastra! Fiti pe faza, cat de curand o sa puteti vota pe PUMA Facebook modelele celor 2 ambasadori. Cele mai votate 2 "staruri" vor fi produse de catre noi intr-o editie limitata de 100 de perechi fiecare.

Am fost foarte incantati sa vedem si alti prieteni PUMA la "lucru", participand cu foarte mare entuziasm in cadrul concursului de stilizare tricouri si pantofi Tekkies organizat de noi in cadrul evenimentului de lansare. Castigatoarea acestei competitii este Ana Amelian Nechita, fashion editor Beau Monde si va beneficia si ea de o editie limitata PUMA Creative Factory ( 30 de perechi), al carei model de baza il va
realiza folosind platforma noastra online de personalizare. Pantofii se vor gasi spre vanzare in magazinul PUMA din Mall AFi Cotroceni, alaturi de cele 2 modele castigatoare ale ambasadorilor. Ne bucuram ca am adus culoare si multa bucurie si va asteptam cu drag in magazinul nostru sa va creati propria pereche de pantofi, asa cum o doriti."

In magazinul PUMA Cotroceni vei gasi incepand cu sfarsitul lunii noiembrie, un mini-atelier si o masa speciala de creatie unde pot fi vazute si atinse toate elementele componente ce alcatuiesc un pantof. Pentru o vizualizare completa a creatiei dorite a fost instalata pe Ipad-urile din magazin o aplicatie speciala online.

Asadar, “designerul” isi poate creea si comanda propria creatie in magazinul PUMA si poate alege dintre doua modele consacrate PUMA – “Basket” si “First Round”. Dupa ce produsul este achitat, designerul va primi perechea de pantofi in maxim 6 saptamani si va fi informat prin email despre sosirea ei in magazin.

The Creative Factory ainceput la sfarsitul acestei veri in showroomul PUMA, cu ambasadorii Andi Moisescu si Guess Who, care au creat impreuna cu echipa PUMA primele 20 de perechi de pantofi personalizati din Romania. Acesti pantofi au fost prezentati pentru prima data la petrecerea de lansare PUMA Creative Factory, intr-o atmosfera foarte creativa. Punctul culminant al petrecerii a fost concursul de creatie, la care toti participantii au fost incurajati sa-si stilizeze un tricou si o pereche de pantofi. Un juriu format din Andi Moisescu, Guess Who, Adina Militaru (PUMA), Mihai Morar si Daniel Buzdugan au desemnat castigatorul acestui concurs, jurnalista Ana Nechita, care va avea ocazia sa creeze alaturi de PUMA o edtie limitata personalizata de 30 de pantofi Creative Factory. Editia va fi lansata la inceputul anului viitor si va fi disponibila la vanzare in magazinul PUMA Cotroceni.

Citeste si:
Noua Toyota Land Cruiser: legenda revine cu un design retro
Noua Toyota Land Cruiser:...

The Creative Factory este un concept international recent lansat in toata lumea, prin care PUMA aduce bucuria si culoarea acestui brand mult mai aproape de prietenii sai. Conceptul The Creative Factory a fost primit cu foarte mult entuziasm in Romania, evenimentul de lansare fiind unul dintre cele mai explozive la care Viva! a participat alaturi de cele mai cool vedete autohtone. Pe http://www.puma.com/creativefactory si PUMA Facebook se vor gasi update-uri de la evenimentele din toata lumea (inclusiv Romania), informatii despre cei doi ambasadori si toate activitatile viitoare legate de editiile limitate pe care le vom produce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.