Daca tinem cont de faptul ca o fotografie inseamna o mie de cuvinte, o colectie de peste douazeci de fotografii ar echivala, grosso modo, cu un dictionar de cuvinte, cu ajutorul caruia strainul e capabil sa inteleaga multe lucruri despre plaiurile mioritice.

Adrian Petrisor vrea sa impartaseasca cu toata lumea frumusetile pe care le-a vazut de-a lungul timpului. Cand aceste frumuseti inseamna Romania, nu avem cum sa nu-l ajutam.

Fotografiile sale superbe au fost postate pe profilul deviantArt, iar de acolo au facut inconjurul lumii. Acesti oameni sunt printre cei mai buni ambasadori ai tarii noastre: fotografii. Fie ei amatori sau profesionisti, isi posteaza capturile pe bloguri sau comunitati, de unde sunt extrase de catre site-uri profesioniste, frecventate de sute de mii de straini. Daca tinem cont de faptul ca o fotografie inseamna o mie de cuvinte, o colectie de peste douazeci de fotografii ar echivala, grosso modo, cu un dictionar de cuvinte, cu ajutorul caruia strainul e capabil sa inteleaga multe lucruri despre plaiurile mioritice. Sunt plaiuri care pot face oricand fata unei comparatii cu alte frumuseti din toate colturile planetei. Va invitam sa va rupeti putin de realitatea actuala "imbogatita" de griji si probleme, admirand fotografiile lui Adrian:

Click aici pentru a vedea fotografiile cu Romania!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.